Synevo finanțează cu 150.000 euro soluțiile pentru comunitate

Cele mai bune 10 proiecte sau inițiative din domeniile Sănătate, Educație și Mediu pot beneficia de un grant în valoare totală de 150.000 euro; bani oferiți de către Synevo și Asociația Medicover. Fiecare proiect înscris în programul „Remedii pentru comunitate prin fapte bune“ poate câștiga o finanțare de maxim 15.000 euro, dacă aduc soluții tangibile și beneficii durabile comunităților.

ONG-urile și instituțiile de învățământ care îndeplinesc criterile de eligibilitate sunt încurajate să se înscrie pe platforma solutiipentrucomunitate.ro, în perioada 9 octombrie – 8 noiembrie 2024. Ulterior, aplicațiile vor intra într-un proces de selecție și jurizare, iar în luna decembrie 10 proiecte vor primi o sponsorizare de 15.000 de euro fiecare.

Manualul aplicantului, noutatea acestei ediții

De anul acesta, toți participanții au acces la un eBook care explică detaliat categoriile competiției, drumul proiectului, de la identificarea nevoii comunității, la redactarea aplicației, până la criteriile de jurizare. eBook-ul poate fi descărcat de de pe platforma solutiipentrucomunitate.ro, gratuit.

Sursa: Platforma Soluții pentru Comunitate